Παρακαλώ περιμένετε...

 
Τηλέφωνο:210 57 82 800
Διεύθυνση: Αγ.Μαρίνης 6 & Αγ.Ιεροθέου 25, Περιστέρι

HomeTreatments Μασάζ

Κάτι παραπάνω από χαλάρωση! Είναι η ανάγκη του σώματος, της ψυχής και της επιδερμίδας για αναζωογόνηση!

ΖΗΣΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΑ
ΑΝΑΝΕΩΣΗΣ

Οι αισθήσεις χαλαρώνουν, το σώμα ξεκουράζεται και το πνεύμα ηρεμεί. Επισκέψου το GUZEL, απόλαυσε την υπηρεσία της επιλογής σου και ανάδειξε την πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου!

ΑΝΑΖΩΟΓΟΝΗΣΗ
ΤΩΝ ΑΙΣΘΗΣΕΩΝ

Στόχος μας είναι η δημιουργία ενός ιδανικού περιβάλλοντος για να χαλαρώσεις, να αποφορτιστείς από μια δύσκολη ημέρα, να αναζωογονήσεις τις αισθήσεις σου και να τονώσεις τη διάθεσή σου, μέσα από ποιοτικές υπηρεσίες μασάζ και τη χρήση εξειδικευμένων φυτικών προϊόντων. Οι εξαιρετικά ανταγωνιστικές τιμές των υπηρεσιών μας έχουν ως στόχο να αναδείξουν το μασάζ σε προσιτή πολυτέλεια αλλά και τρόπο ζωής.

Όλα από την αρχή μέχρι το τέλος έγιναν σωστά, από την φιλική, επαγγελματική και εξυπηρετική διεύθυνση και το προσωπικό της ρεσεψιόν!

 

Ο χώρος είναι άψογος και έχει το σχεδιασμό ενός ξενοδοχείου 5 αστέρων. Είναι αφιερωμένος στον πελάτη και ελπίζω να πάνε όλοι οι φίλοι μου.

 

Το GUZEL έχει λαμπρούς θεραπευτές, ενημερωμένους και διακριτικούς.

Επισκέψου μας

Είμαστε εδώ για να σε βοηθήσουμε

Διεύθυνση
Αγ. Μαρίνης 6 & Αγ. Ιεροθέου 25
Περιστέρι / Αττική
Καλέστε μας
210 57 82 800
698 72 02 331
Γράψτε μας
guzel@guzel.gr
http://guzel.gr/wp-content/uploads/2019/12/logo01.jpg
Με λίγα λόγια...

Το Guzel είναι μια ολιστική μονάδα ευεξίας που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Πιστεύουμε ότι το σώμα είναι εκπληκτικό και δεδομένου ότι με τα σωστά εργαλεία είναι σε θέση να αναδειχθεί.

Social media

Αναζητήστε μας στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις. Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα και δείτε τα τελευταία νέα μας.

Με λίγα λόγια...

Το GUZEL είναι μια ολιστική μονάδα ευεξίας που προσφέρει μοναδικές υπηρεσίες προσαρμοσμένες στις ανάγκες κάθε πελάτη. Πιστεύουμε ότι το σώμα είναι εκπληκτικό και δεδομένου ότι με τα σωστά εργαλεία είναι σε θέση να αναδειχθεί.

GUZEL
Social media

Αναζητήστε μας στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για τις νέες τάσεις. Λάβετε μέρος σε διαγωνισμούς με πολλά δώρα και δείτε τα τελευταία νέα μας.